Kolekcia idúca v ústrety vašim potrebám

Variabilita, ktorá nikdy neomrzí

Kompaktné rúry sú starostlivo navrhnuté tak, aby boli v súlade s ďalšími prvkami z kolekcie a vytvárali tak dokonalý celok bez ohľadu na zvolené umiestnenie. U všetkých zariadení s výškou 45 cm sú panely a madlá v rovine. Predné nôžky slúžia k dokonalému horizontálnemu vyrovnaniu v priebehu inštalácie.

Nové kombinované rúry s funkciou 100% parného varenia: Vďaka technológii inšpirovanej profesionálnou kuchyňou, umožňujú tieto rúry voliť medzi rôznymi spôsobmi prípravy pokrmov - Multifunkciou Plus, Kombinovaným pečením s parou alebo Varením parou.

Pyrolytická rúra s funkciou stopercentnej pary:
Je možné ju používať ako klasickú rúru na pečenie, kombinovanú rúru s parou, alebo 100% parnú rúru.
Kombinovaná pyrolytická rúra s parou: Plne nahradí štandardnú pyrolytickou rúru a ponúka naviac parnú funkciu.
Pyrolytická rúra Multifunkcia Plus:
V rúre s objemem 40 litrov môžete piecť rovnako kvalitne, ako v rúre tradičnej veľkosti. 
Parná rúra: Celkom nový spôsob prípravy umožňuje zachovať v jedle všetky dôležité vitamíny, minerály, chuť, konzistenciu a farbu.

TROUBY ŘADY 45_Uvod.jpg

Kompaktná rúra so 100% parou a pyrolýzou

Inovácie pre zdravé pečenie a varenie

Technológie

Varenie v 100% pare
Rúry De Dietrich sú neuveriteľne všestranné. Dokážu pripraviť jedlo tradičným a teplovzdušným spôsobom, pečením v kombinácii s parou, prípadne úpravou v 100% vodnej pare.
S parnou rúrou pripravíte zdravé a chutné jedlá raz dva. Vďaka tomu, že potraviny pripravované v pare neprichádzajú do priameho kontaktu so zdrojom tepla, uchovávajú si svoju prirodzenú chuť, vôňu, štruktúru, ale predovšetkým všetky dôležité vitamíny a minerály. Potraviny môžete navyše pripravovať úplne bez tuku, varenie v pare je preto nanajvýš vhodné pre športovcov, osoby vyznávajúce zdravý životný štýl alebo snažiace sa o štíhlu líniu. Počas prípravy v pare potraviny nestrácajú svoje nutričné hodnoty, para tiež neprenáša chute ani vône, môžete teda šetriť čas aj peniaze prípravou viacerých druhov potravín súčasne na niekoľkých úrovniach rúry. Problémom nie sú ani také extrémy, ako ryba a sladký dezert vedľa seba. Veľmi jednoducho, rýchlo a zdravo si tak pripravíte svoje obľúbené sladké alebo slané menu. Vďaka svojej schopnosti variť, rozmrazovať a ohrievať bez vysušovania alebo rizika spálenia pokrmu, je parná rúra ideálnym partnerom pre modernú kuchyňu a prípravu chutných, zdravých a ľahkých pokrmov plných živín, vitamínov a minerálov. Rúra disponuje vstavaným zásobníkom na vodu a v prednej časti rúry je umiestnený lievik ktorý sa automaticky vysúva pred zahájením programu s využitím pary. Stačí ju iba naplniť vodou a začať pečenie. Rúra si potom sama postráži teplotu, čas a typ prípravy vrátane podielu pridanej pary (od 20% až do 100%).
Kombinované pečenie s pomocou pary
Vďaka svojej všestrannej variabilite zvládajú rúry De Dietrich a Brandt akýkoľvek spôsob úpravy jedla na výbornú a Vy si tak vždy môžete vychutnať tú pravú chuť jedla.
Naši inžinieri sa pri návrhu nových spotrebičov inšpirovali technológiami využívanými v profesionálnych kuchyniach a vytvorili univerzálne multifunkčné rúry, ktoré napĺňajú predstavy zákazníkov o modernom, rýchlom a zdravom varení. V rúrach De Dietrich a Brandt môžete okrem tradičných spôsobov pečenia, či už s podporou horúceho vzduchu alebo bez, využiť aj silu vodnej pary, ktorá posunie hranice Vašich kulinárskych zručností do úplne nových dimenzií. Kombinované pečenie s parou je chutné a až neuveriteľne efektívne. Vďaka podpore pary sa potraviny nevysušujú, mäsa a cestá pripravené v tomto režime nestrácajú na objeme, sú šťavnaté a plné chuti. Vďaka prospešnej kombinácii horúcej pary a horúceho vzduchu je vnútro vždy dobre tepelne upravené a okraje dozlatista prepečené a chrumkavé. Vyskúšajte napríklad skvelé zlatisté kuriatko alebo vynikajúci chrumkavý domáci chlieb pripravený s podporou pary. Už nikdy nebudete chcieť inak. Rúra disponuje vstavaným zásobníkom na vodu a v prednej časti rúry je umiestnený lievik, ktorý sa automaticky vysúva pred zahájením programu s využitím pary. Stačí ju iba naplniť vodou a začať pečenie. Rúra si potom sama postráži teplotu, čas a typ prípravy vrátane podielu pridanej pary (od 20% až do 80%).
 
Symbol francúzskeho spôsobu života

Rúry rady 45

Načítavam
Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684