Filozofia dokonalosti

O mimoriadnej vizionárskej schopnosti a vysokej technologickej úrovni svedčí skutočnosť, že značka De Dietrich neustále prichádza na trh s jedinečnými inováciami svojich spotrebičov. Technológia inteligentného varenia ICS (celosvetovo exkluzívna technológia), pečenie pri nízkych teplotách (technológia cenená poprednými svetovými šéfkuchármi), výkon a precíznosť varných dosiek - toto je len malý príklad inovácií značky De Dietrich.

Dokonalosť ide ruka v ruke s kvalitou. Od návrhu, až po uvedenie na trh, sú výrobky značky De Dietrich podrobované sérii náročných testov, pretože jedine tak môžeme potvrdiť ich funkčnosť a životnosť.

Vďaka vlastnému oddeleniu výskumu a vývoja, trom továrňam vo Francúzsku, a tiež vďaka tímu dizajnérov pôsobiacich v Paríži, disponuje viac ako 180 spotrebičov značky De Dietrich certifikátom, zaručujúcim pôvod výrobkov vo Francúzsku (Origine France Garantie). Našimi prioritami sú kontrola kvality v každej fáze výroby, zníženie emisií oxidu uhličitého a tiež zachovanie a obohatenie jedinečného technologického potenciálu. Toto označenie - získané v máji 2011 na základe iniciatívy francúzskeho ministerstva priemyslu - je synonymom transparentnosti a dôveryhodnosti informácií o pôvode a výrobnom procese spotrebičov značky De Dietrich. Pre náročných spotrebiteľov je dôležitým orientačným bodom pri hľadaní spotrebičov so skvelými parametrami, kvalitou a prestížou.

Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684