Technológie vo Vašich službách

Umývačky riadu De Dietrich pre každú príležitosť

Umývačky riadu De Dietrich sa vyrábajú v najvyššej kvalite prevedenia a podľa špičkových štandardov. Sú elegantné a sofistikované, s kapacitou až 15 sád riadu. Ich súčasťou je inteligentný elektronický programátor, ktorý poskytuje výnimočné prevádzkové parametre pre kvalitné umytie vášho riadu.

Vstavané a plne vstavané modely: Dokonalé zladenie s kuchyňou zaručuje možnosť osadenia vstavanej umývačky riadu dekoratívnymi nábytkovými dvierkami. Oproti tomu ovládací panel plne vstavaného spotrebiča, je rafinovane „ukrytý“ v hornej hrane dvierok.

Eko-design značky De Dietrich: Kolekcia umývačiek riadu s energetickým štítkom A+++ je dobrým príkladom v oblasti nízkej spotreby elektriny (ide o úsporu 30 % energie oproti modelu s hodnotením A).

ICS Technológia: Technológia precízneho riadenia spotreby spočíva vo využití citlivých senzorov, ktoré zisťujú množstvo riadu a stupeň jeho znečistenia a následne automaticky prispôsobia potrebné množstvo vody, teplotu a adekvátny umývací program a po celú dobu jeho priebehu neustále zaisťujú, aby nebolo spotrebovanej viac energie, vody a času, než je nevyhnutné.

Všetky tieto vlastnosti, spolu s ďalšími funkciami a vynikajúcou bezpečnosťou prevádzky radí umývačky riadu De Dietrich do absolútnej špičky na súčasnom trhu.

Technológia ICS

Inteligentná umývačka riadu pre optimálnu spotrebu energie a vody

Technológie

 
Symbol francúzskeho spôsobu života

Umývačka riadu

Načítavam
Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684