Kolekcia idúca v ústrety vašim potrebám

Variabilita, ktorá nikdy neomrzí

Kompaktné rúry sú starostlivo navrhnuté tak, aby boli v súlade s ďalšími prvkami z kolekcie a vytvárali tak dokonalý celok bez ohľadu na zvolené umiestnenie. U všetkých zariadení s výškou 45 cm sú panely a madlá v rovine. Predné nôžky slúžia k dokonalému horizontálnemu vyrovnaniu v priebehu inštalácie.

Nové kombinované rúry s funkciou 100% parného varenia: Vďaka technológii inšpirovanej profesionálnou kuchyňou, umožňujú tieto rúry voliť medzi rôznymi spôsobmi prípravy pokrmov - Multifunkciou Plus, Kombinovaným pečením s parou alebo Varením parou.

Pyrolytická rúra s funkciou stopercentnej pary:
Je možné ju používať ako klasickú rúru na pečenie, kombinovanú rúru s parou, alebo 100% parnú rúru.
Kombinovaná pyrolytická rúra s parou: Plne nahradí štandardnú pyrolytickou rúru a ponúka naviac parnú funkciu.
Pyrolytická rúra Multifunkcia Plus:
V rúre s objemem 40 litrov môžete piecť rovnako kvalitne, ako v rúre tradičnej veľkosti. 
Parná rúra: Celkom nový spôsob prípravy umožňuje zachovať v jedle všetky dôležité vitamíny, minerály, chuť, konzistenciu a farbu.

TROUBY ŘADY 45_Uvod.jpg

Kompaktná rúra so 100% parou a pyrolýzou

Inovácie pre zdravé pečenie a varenie

Technológie

Kombinované pečenie s pomocou pary
Vďaka svojej všestrannej variabilite zvládajú rúry De Dietrich a Brandt akýkoľvek spôsob úpravy jedla na výbornú a Vy si tak vždy môžete vychutnať tú pravú chuť jedla.
Naši inžinieri sa pri návrhu nových spotrebičov inšpirovali technológiami využívanými v profesionálnych kuchyniach a vytvorili univerzálne multifunkčné rúry, ktoré napĺňajú predstavy zákazníkov o modernom, rýchlom a zdravom varení. V rúrach De Dietrich a Brandt môžete okrem tradičných spôsobov pečenia, či už s podporou horúceho vzduchu alebo bez, využiť aj silu vodnej pary, ktorá posunie hranice Vašich kulinárskych zručností do úplne nových dimenzií. Kombinované pečenie s parou je chutné a až neuveriteľne efektívne. Vďaka podpore pary sa potraviny nevysušujú, mäsa a cestá pripravené v tomto režime nestrácajú na objeme, sú šťavnaté a plné chuti. Vďaka prospešnej kombinácii horúcej pary a horúceho vzduchu je vnútro vždy dobre tepelne upravené a okraje dozlatista prepečené a chrumkavé. Vyskúšajte napríklad skvelé zlatisté kuriatko alebo vynikajúci chrumkavý domáci chlieb pripravený s podporou pary. Už nikdy nebudete chcieť inak. Rúra disponuje vstavaným zásobníkom na vodu a v prednej časti rúry je umiestnený lievik, ktorý sa automaticky vysúva pred zahájením programu s využitím pary. Stačí ju iba naplniť vodou a začať pečenie. Rúra si potom sama postráži teplotu, čas a typ prípravy vrátane podielu pridanej pary (od 20% až do 80%).
 
Symbol francúzskeho spôsobu života

Rúry rady 45

Načítavam
Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684